top of page

RÓLAM

Az integrál szemlélet nézőpontjából a teljes emberi megélés spektrummal foglalkozom. 13 év és közel 2000 egyéni folyamat áll mögöttem csoportok és családállítás terén. 

Küldetésemnek tartom, hogy együttérzéssel kísérve, különböző technikák és saját élmény átadásával minél több ember induljon el saját maga felfedezésére, és érezzen rá egy szabadabb, teljesebb önvalójára.

Kemeny-Peter.jpg
ÖNDEFFINÍCIÓ, VILÁGNÉZET, HOGYAN DOLGOZOM

A felnövekedés és felébredés útját járom és ezt szeretném megosztani veled is.

Fontosnak tartom, hogy egyszerre felelősséget vállaljunk önmagunkért és másokért, valamint az egész világért, mind társadalmi, mind környezeti szinten.

Az integrál szemlélet alapvetően arról szól, hogy megértsük és elfogadjuk a világban jelen lévő sokszínűséget és komplexitást. Felismerjük, hogy mindannyian részesei vagyunk egy nagyobb egésznek, és hogy minden egyes cselekedetünk hatással van másokra és a környezetünkre. Ezért fontos, hogy felelősséget vállaljunk mind a saját életünkért, mind pedig másokért és a körülöttünk lévő világért.

A felnövekedés a személyes fejlődés és tudatosság folyamata, amely során fokozatosan kibontakoztatjuk a bennünk rejlő potenciált. Az integrál megközelítés segít abban, hogy széles perspektívából lássuk önmagunkat, és ráébredjünk arra, hogy az élet egy folyamatos tanulási és növekedési lehetőség. A felnövekedés azt jelenti, hogy nyitottak vagyunk az új tapasztalatokra, képességeink fejlesztésére és a saját korlátaink felszabadítására. Ezáltal képesek vagyunk teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet élni, ami a személyes boldogságon túlmutat, és inspirációt ad másoknak is az előre lépéshez.

A felébredés pedig a tudatosság mélyebb szintjére való ébredést jelenti. Az integrál szemlélet arra ösztönöz, hogy kilépjünk a korlátozó gondolkodásmódokból és elképzelésekből, és ráébredjünk az igazi valónkra és a világ mélyebb dimenzióira. A felébredés tapasztalása során átérezzük a kapcsolódást mindennel és mindenkivel, és rádöbbenünk arra, hogy részesei vagyunk egy nagyobb egésznek. Ez az éberség lehetővé teszi számunkra, hogy tudatos döntéseket hozzunk, és felelősséget vállaljunk cselekedeteinkért. A felébredett tudatosságban élve olyan új lehetőségeket és megoldásokat fedezhetünk fel, amelyek előtte rejtve voltak számunkra.

Az integrál szemléletű önismeret útja egy megható és gazdag utazás, amelyre mindenkit szeretettel hívunk. Itt megtalálhatod az eszközöket, információkat és közösséget, amelyek támogatnak az úton. Felelőségvállalásunk önmagunkért és másokért, az egész világért társadalmi és környezeti szinten, az együttérzés fontossága és a viselkedésünk megismerése mind azt szolgálják, hogy jobb társas együttműködést valósítsunk meg és az összetartozás érzését erősítsük. Lépj be tehát ebbe a gyönyörű és felemelő felfedező útra, ahol a magasabb tudatszintek felé vezető spirituális gyakorlás és a teljesebb élet lehetősége vár rád.

 

2 gyermek apja vagyok.  Kommunikáció szakos (újságíró), a diplomám. 12 éven vezettem a saját tulajdonú Kreaktor Kommunikációs ügynökséget. 2006-tól elindított önismereti munkám, a hivatásommá és a küldetésemmé vált. Azt csinálom, ami igazán szeretek, folyamatosan képződőm.

2010-óta kísérek embereket az önismeretükben. Hiszem, hogy a szabad gondolkodás és az önreflexió gyakorlása tudatosabb élethez vezethet.

Ez munkám szintjén, egyéni önismereti mentorálást jelent. Csoport szinten integrál szmléletű önismereti csoportok vezetését, (család)állítást, pszichodrámát, bodyworköt, meditációt, hangadást. Speciális területem a spirituális és transzperszonális önismeret.

TANULMÁNYAIM / KÉPZŐIM / TAPASZTALATAIM

Képzések:
 

 • Kodolányi János Főiskola: Kommunikáció- és médiatudomány

 • 2008-2011 Integrál Akadémia, Integrál pszichológia szak

 • 2010-2011 Akkreditált Családállító képzés, Kövesdi Krisztina

 • 2013-2016 Integratív csoportterápia (460 óra: bodywork, családállítás, pszichodráma), Dr. Daubner Béla vezetésével, a képzés családállítás részét közösen vezettem Daubner Bélával

 • Pszichodráma vezető képzés Daubner Bélánál

 • Integrativ egyesület - Integratív pszichotreápia Daubner Béla

 • 2016 Redszerszemléletű Coaching képzés, Wiesner Edit vezetése alatt

 • Organikus szervezetfejlesztés - Kerekasztal 1. modul, Körősi Ákos és Ovidiu Recean

 • Magnet közösség Fáy Nóra vezetésével - személyiségmunka, a spirituális válság kezelése, az integrált csoportmunka

 • Kapcsolatdinamika – Honti Laci Eldor
   

5000 óra körüli sajátélményű önismeret

Workshopok:

 • Sylvia Fleming Crocker, Ph.D. - gestalt workshop, 40 óra

 • Morgan Goodlander MA, GPW a Gestalt Institute of San Francisco vezetője - workshop, 20 óra

 • Wilbert Alix - transztánc, soulhunting

 • AoH Art of Hostig - workshop 2019


Számomra fontos tanítók, akiktől sokat tanultam:

 • Dr. Daubner Béla

 • Fáy Nóra

 • Honti László Eldor

 • Déri Gabriella

INTEGRÁL ÁLLÍTÁS

Az Integrál Európai Konferencián 2016-ban és 2018-ban Gánti Bencével és számos segítővel, állítás vezetőként vettem részt a több száz fős kollektív Európa és Globális állításon.  

bottom of page