top of page
one-young-adult-wet-portrait-beauty-generative-ai.jpg

PUSZTÍTÁS ÉS INTIMITÁS

Haladó férfi csoport

info

MILYEN A MODERN INTEGRÁLT FÉRFI?

Aki tengelyében áll, felelősséget vállal tetteiért, nem szorul be mások alá és nem is ural le senkit. Képviseli határait és tiszteletben tartja másokét is. Aki tisztában van erejével, mer hatni, alkotni, alakítani, miközben érzékeny az emberek és a világ rezdüléseire és harmonikusan használja teremtő képességét.

Mi akadályoz bennünket ebben? Honnan lesz mintánk erre? Mi van ha eddig ez a minta alig volt fellelhető és a mi generációnk feladata kidolgozni azt. Hogyan kapcsolódunk az ősi univerzális férfi minőséghez és az hogyan tükröződjön a gyakorlatban a mai világban? Milyen az a férfi minta, amelynek a kidolgozása a jelen generáció feladata?

A csoporton felismerhetjük a férfi generációs mintáinkat, amelyeket minden sejtünkben hordunk: az elveszetteket, a kitagadottakat, a zsarnokokat, bohémokat, minden férfi sorsot akiktől származunk.

Kapcsolódni fogunk a bennünk élő pusztító és teremtő minőségekkel, és az ehhez kapcsolódó gondolatokkal, érzésekkel, korlátokkal. Célunk az, hogy együttérzéssel, gyengédséggel, intimitással tudjunk magunk felé fordulni. És lehetőséget teremtsünk arra, hogy feloldozást nyerjünk önmagunktól, felmenőinktől és megélhessük férfiasságunk teljességét.

MIT JELENT, HOGY A CSOPORT HALADÓ?

Ez a csoport együtt halad Kemény Péter, Molnár Károly és a Férfiszövetség integrált férfi kutató munkájával. Rengeteg témára már kidolgozott megoldásaink vannak, viszont van sok olyan téma, amit itt a csoporton együtt fogunk kutatni.

 

Az állítások, folyamatok, drámák mélysége miatt olyan Férfiak jelentkezését várjuk, akik már 1-2 hosszú önismereti csoporton részt vettek.

 • Szabadabban élem az életem.

 • Gyökeresen megváltoztattam az életemet.

 • Életem legnagyobb elakadásából mozdultam ki a csoport segítségével.

 • Elköltöztem a szüleimtől…

 • Újra van szex a kapcsolatomban.

 • Ráébredtem, hogy alászorulva élek a kapcsolatban és kiléptem belőle.

 • Elkezdtem felvállalni a konfliktusaimat, kevesebbet agyalok.

 • Meghúztam a határt életemben először anyámmal és elkezdtem a páromat megkülönböztetni tőle.

KORÁBBI RÉSZTVEVŐK MONDTÁK

Az emberre spirituális, szellemi lényként tekintünk és ehhez igazítjuk a csoporton alkalmazott módszereket. Az integrál szemlélet eszköztárával nézünk rá a hozott témákra, amiben összeér a nyugati pszichológia és a keleti spirituális tanítások. A csoport során lesznek tudatos érintés, bodywork, családállítás, pszichodráma gyakorlatok és beszélgető körök.

A pszichodráma színpadán lehetőséged van arra, hogy megismerd és megjelenítsd a benned élő különböző részeidet, akik egy belső parlamentet alkotva irányítják életed. Ezekbe a különböző nézőpontokba helyezkedve megértheted, hogy hogyan gáncsolod el magad a belső konfliktusok miatt. Megtalálhatod milyen erőforrásaid vannak, amik a legnagyobb viharokban is támogatnak. A belső szerepek és kapcsolataik összehangolása lehetővé teszi, hogy valódi életedben is jobban kiállj magadért, tegyél azért, hogy elérd céljaidat és bensőségesebb kapcsolatot ápolj szeretteiddel és embertársaiddal.

A családállítás lehetővé teszi számodra, hogy olyan elakadt családi és kapcsolati mintákat tárj fel és írj felül, melyeket mélyen a tudatalattidban hordozol. A problémáidat a családi rendszer szintjén kezeljük akár 4-5 felmenő generáció hatásait is figyelembe véve. Az állítások során a problémáid megoldására helyezzük a hangsúlyt, az okok keresésében csak annyira merülünk el, amennyire ez feltétlenül szükséges.

A bodywork a tudatos érintés segítségével, a zenén és mozdulatokon keresztül tárja fel belső működéseid, kapcsolati mintáid. A testedre irányuló figyelemben és a belőle kiinduló mozdulatokban megtapasztalhatod érzelmeid, a kapcsolódásaid minőségeit, az érintés erejét, tisztelve saját és társaid határait.

Várunk Téged, ha szeretnél mélyebb önazonosságot, hitelességet találni az életedben és átdolgozni a nehézségeid mögött álló okokat.

KERETEK

Dátumok és időpontok

 • 2024. október. 11-12-13.

 • 2024. december. 13-14-15.

 • 2025. február. 21-22-23.

 • 2025. március. 14-15-16.

 • 2025. május. 16-17-18.

 • 2025. június. 20-21-22.

Péntek: 10:00-18:30​

Szombat: 9:30-18:30

Vasárnap: 9.00 - 17.00

Helyszín

 • Lélek-Fészek Jurta, Som (elvonulások)

Költségek

 • Háromnapos elvonulás: 120.000 Ft 

 • Összes elvonulás: 720.000 Ft 

A részvételi díj tartalmazza a programokon való részvételt és szállás költségeit. Az étkezés és utazás költségeit nem tartalmazza.

Elköteleződés

A második alkalom végén van lehetőséged elköteleződni az egész folyamatra, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve minden alkalom fizetendő a részvételtől függetlenül.​

Jelentkezés

A csoportba való bejutást felvételi beszélgetés előzi meg.

A CSOPORTOT VEZETIK

Kemeny-Peter.jpg

Kemény Péter

Családállító, Pszichodráma vezető, Coach

 • Facebook
KarolyMolnar2021_sm.jpg

Molnár Károly

Családállító, Pszichodráma vezető aspiráns, Life Coach,Somato Respiratory Integration facilitátor

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page