top of page

ÖNISMERET ONLINE

A családállítások és csoportok személyes verziói mellet online is folytathatod az önismeretet. A következő módokon tudlak kísérni az önismereti munkádban: 


ONLINE EGYÉNI ÖNISMERETI BESZÉLGETÉS

Nem gondolom, hogy benned vagy bennem el lenne valami romolva, így aztán megszerelni sem lehet téged, sem engem. Meghallgatni tudok, megérteni, együtt érezni, tapasztalatot cserélni, beszélgetni arról, kinek mi a valósága és a világképe, emlékeztetni tudjuk egymást arra, hogy valójában kik is vagyunk, és figyelni, hogy itt és most mi történik. Közösen ránézünk arra, hogy most hogy kapcsolódsz a világhoz, ehhez kísérő kezet tudok nyújtani. Segítek kiemelni a közös mintázatokat az életedben felmerülő nehézségekben, problémákban, elakadásokban, hogy ezáltal képes legyél feloldani őket. 

A témától és az adott élethelyzettől függően állapodunk meg közösen az együttműködés hosszáról és céljáról.

 

Kitartást és jó egészséget kívánok! 

Keresd, hogy a nehézségen túl milyen új lehetőségek, pozitív változásoknak nyithat teret ez az új helyzet. Ha elakadnál szívesen segítek, illetve az egész segítő szakma folytatja online is a munkáját. Itt vagyunk. ​

ELÉRHETŐSÉGEIM: peter.onismeros@gmail.com, 70 / 337 20 56

A hétköznapokhoz bátorságot kaptam és erőt, hogy azt tegyem és úgy, ahogy nekem jó, ahogy én szeretném, ahogy én vágyom rá, lehessek én az első a saját életemben és ne csak a „valahányadik”, a többiek után. 

Andrea

bottom of page