ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
KAPCSOLAT

Mobil: 70 / 337 20 56

 

Peter.onismeros(kukac)gmail.com

ÉRTESÜLJ AZ AKTUÁLIS PROGRAMOKRÓL
  • Grey Facebook Icon

ÖNISMERET

Az önismeret célja az önmeghaladás, hogy a kialakult énvédő mechanizmusainkat meghaladva biztonságos keretek között szabadabb, teljesebb emberré válhassunk.

Támogatlak, hogy tudatosabban, önreflektívebben működj a világban, felismerd a mintázataid és ha szükséges módosíts rajtuk. Imaginációval, a gondolati struktúrák elemzésével és megfigyelésével, monodráma elemekkel, játszmatérképezéssel, testmunkával, meditációval.

ÖNISMERETI CSOPORT

A csoport célja az önmeghaladás, hogy a kialakult énvédő mechanizmusainkat meghaladva biztonságos keretek között szabadabb, teljesebb emberré válhassunk.

"Ajánlom az igazi mélységet és magasságot keresőknek."

(Szilvi, résztvevő)

CSALÁDÁLLÍTÁS

A Családállítás egy önismereti módszer, amellyel felismerheted életed nehézségeinek gyökerét és elindulhatsz a megoldásuk felé.

"Minden eddigi tapasztalatom (családállítós) felül múlta amit Tőled kaptam, nem csak az én állításommal, hanem az egész napra vonatkozóan."

(Gy. Kata)

EGYÉNI MENTORÁLÁS

Közösen ránézünk arra, hogy most hogy kapcsolódsz a világhoz, ehhez kísérő kezet tudok nyújtani.

"Az üléseken megtanultam felismerni a szétszóródott én-részeimet és elfogadni, hogy léteznek. Péter lelke és szakértelme kiér a legtávolabbi én-részhez is, ami segít beljebb hozni őket."
(Adri)

ÖNISMERETI CSOPORT

A csoport egyszerre személyiség és spirituális fókuszú. Sokat dolgozunk a kollektív tereinkkel – transzgenerációs, karmikus, archetipikus részeinkkel, amelyek átdolgozása új erőforrásokat adhat, integrálásuk tovább segít a teljesség felé vezető úton.

 

INTEGRÁL CSALÁDÁLLÍTÁS

Szeretetből képviseljük felmenőink sorsát, különösen azokat ahol valami elakadt, nem oldódott meg. Gyakran elakadásaink oka a felmenőink problémáival való azonosulás. Az azonosulások oldhatóak amely téged és a családi rendszeredet is gyógyítja, felszabadítja.​​

 

EGYÉNI MENTORÁLÁS

Támogatlak, hogy tudatosabban, önreflektívebben működj a világban, felismerd a mintázataid és ha szükséges módosíts rajtuk.

Íme néhány példája a témáknak, amelyek felmerülhetnek és amivel önismeretben lehet és érdemes dolgozni:

  • párkapcsolat

  • apa-anya - családi rendszerek

  • traumák - gyász, baleset, veszteség, betegség

  • egyéni fejlődés, elakadás, életút

  • munka és munkával kapcsolatos problémák, konfliktusok

  • spirituális válság (Mi a spirituális válság?)

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now