top of page
Kemeny_Peter-1479.jpg

ÖNISMERŐS

Együttérzéssel a teljesség felé

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK
ÖNISMERŐS

“Mikor a szépet megismerik, felbukkan a rút is; mikor a jót megismerik, felbukkan a rossz is. Lét és nemlét szüli egymást, nehéz és könnyű megalkotja egymást. Ezért a bölcs sürgés nélkül működik, szó nélkül tanít, nézi az áramlást és hagyja, nem erőlködik, alkot, de művét nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem őrzi: el nem veszíti.” (Lao-Ce)

Nem gondolom, hogy benned vagy bennem el lenne valami romolva, így aztán megszerelni sem lehet téged, sem engem. Meghallgatni tudok, megérteni, együtt érezni és figyelni, hogy itt és most mi történik.

A folyamatok során közösen kifejlesztünk helyzetmegoldási eszköztárat az életedben előforduló ismert helyzetekre. Olyan reakció rendszerekkel és ezek tudatos megfigyelési modelljeivel gazdagodhatsz, amelyek mentén rugalmasan fogsz tudni reagálni az adott helyzetekre.

52594321_1270949426391070_47690040089855
RÓLAM

Az integrál szemlélet nézőpontjából a teljes emberi megélés spektrummal foglalkozom. 13 év és közel 2000 egyéni folyamat áll mögöttem csoportok és családállítás terén. 

A SZEMLÉLETRŐL

Az integrál szemlélet Ken Wilber, amerikai filozófus munkáján alapszik, aki kidolgozta és leírta a minden emberre egyetemesen jellemző tudatfejlődési szinteket.  

MIBEN SEGÍTHETEK?

tree-66465_edited.jpg

INTEGRÁL CSALÁDÁLLÍTÁS

A Családállítás egy önismereti módszer, amellyel felismerheted életed nehézségeinek gyökereit és elindulhatsz a megoldásuk felé.

medium-shot-man-with-dynamic-light_edited.jpg

FÉRFI CSOPORTOK

Pusztítás és Intimitás. Kapcsolódni fogunk a bennünk élő pusztító és teremtő minőségekkel, és az ehhez kapcsolódó gondolatokkal, érzésekkel, korlátokkal.

18740730_1443063562399231_435075713975945578_n.jpg

INTEGRÁL CSALÁDÁLLÍTÁS KÉPZÉS

Szakmai műhely és képzés a családállítás szépségeiről és mélységeiről. 2 éves integrálszemléletű család- és rendszerállító képzés.

gold-chess-chess-board-game-business-metaphor-leadership-concept_edited.jpg

VÁLLALKOZÓI ÖNISMERET

feltöltés alatt...

ESEMÉNYNAPTÁR

ÉRTESÜLJ AZ AKTUÁLIS PROGRAMOKRÓL

Íratkozz fel a hírlevélre, és elsőkézből értesítelek az új események részleteiről!

INTEGRÁL CSALÁDÁLLÍTÁS

Mi az ami itt és most még mindig akadályoz a múltból?

Mi az, ami akadályoz az életedből, a családod történetéből, még régebbről, ami valami érthetetlen módon újra és újra az ismert szenvedés köreidet indítja be? Ismerd fel a korlátozó gondolataid és érzelmeid, és indulj el a változás felé. Ebben segít a családállítás, pszichodramatikus és bodywork elemekkel kiegészítve, hogy minden rétegrended beleférjen a folyamatba. 

bottom of page