ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
KAPCSOLAT

Mobil: 70 / 337 20 56

 

Peter.onismeros(kukac)gmail.com

ÉRTESÜLJ AZ AKTUÁLIS PROGRAMOKRÓL
  • Grey Facebook Icon

BELSŐ EVOLÚCIÓ

zárt önismereti csoport

Vezetik: Kemény Péter/Pető Gábor​

 

Mit jelent a wilberi hatos tudatszint szerint vezetni? Egyenlőséget, tudatosságot, hitelességet. Integrált módszereket: Pszichodráma, Állítás, Bodywork, meditációs és számos egyébb technika ötvözését, attól függően, hogy a csoportnak mire van épp szüksége a pillanatban. 

 

A csoport egyszerre személyiség és spirituális fókuszú. Sokat dolgozunk a kollektív tereinkkel – transzgenerációs, karmikus, archetipikus részeinkkel, amelyek átdolgozása új erőforrásokat adhat, integrálásuk tovább segít a teljesség felé vezető úton.

 

Különböző gyakorlatokon keresztül bejárjuk a tudatállapotok széles spektrumát, megismerve azokat megfigyelhetjük és átdolgozhatjuk a mintázatainkat.
 

A Ken Wilberi integrál emberképpel dolgozunk, amelynek lényege, hogy különböző tudatszinteken és tudatállapotok között mozgunk. Ezeket megtanulhatjuk egyre jobban felismerni és kompetensen reagálni rájuk adott élethelyzetekben. Fontos üzenetünk, hogy az emberi létünk bármilyen állapotában „ér” lennünk, bármit csinálhatunk, csak tudjuk, mit csinálunk. Célunk, hogy egyre többször felnőtt és bölcs tudat állapotainkból hozzuk meg életünk lényeges döntéseit.
 

Fókusz:

Az itt és most, az adott pillanatban megjelenő jelenségekkel dolgozunk, a csoportdinamika mentén.


Célunk, hogy a hétköznapi életben használható önismereti szemléletet és eszközöket adjunk át:
• Az énrészek felismerése, megfigyelése és narrálása
• Érzések szavakká emelése
• Asszertív kommunikáció 
• Elhárító mechanizmusok megismerése
• A laza ego attitűdje

 

 

Technikák:
pszichodráma, bodywork, család és fúziós állítás, gestalt, művészetterápiás elemek, kognitív feldolgozás eszközei, nagy hangsúlyt fektetve a gondolatokról való gondolkozásra, és arra, hogy hogyan tudjuk a csoportban megélt élményeket a mindennapi életünkbe befogadni.

 

 

2 éves zárt csoport, személyiség és spirituális meghaladás fókuszú

A csoport elindult, kövesd az Eseményeket és/vagy iratkozz fel hírlevelemre az oldal alján, hogy értesülj az aktuális csoportokról

2 ÉVES ZÁRT CSOPORT

a jelentkezés lezárult

Csodás felismerések önmagam korlátairól, amiről már rég elfeledkeztem vagy nem is tudtam hogy futattok ilyeneket a háttérben. Ráébredtem hogy nekem a szenvedés nem átok ha szembenézek vele és a félelem gyújtómotorom egy újabb lehetőség felé. Megtapasztaltam hogy létezik mélység és magasság amit szálanként türelmes munkával összeköthetek magamban, magamnak, hogy teljesebb legyen a megértés miért létezem... Amit kaptam az egy tágabb világkép amitől jobban elférek az életemben. 

Szilvi

A FÜGGŐSÉGBŐL A KITELJESEDÉS FELÉ
 

Időpontok:

Csütörtöki alkalmak (2 hetes ritmus):
2017: szept. 21, okt. 5, 19, nov. 2, 16, 30 dec. 14.
2018: jan. 11,25, febr. 8, 22, márc. 8, 22 ápr. 5, 19, máj. 3, 17, 31, jún. 14.
szept. 20, okt. 4, 18, nov. 1, 15, 29, dec. 13
2019: jan. 10, 24 febr. 7, 21, márc. 7, 21, ápr. 4, 18, máj. 2, 16, 30, jún. 13.

 

Hétvégi alkalmak:
2017: október 7-8., dec. 2-3.
2018: jan. 13-14., ápr.7-8., jún. 16-17., okt. 6-7., dec. 1-2.
2019: január 12-13., márc. 23-24., jún. 15-16.

Fontos:Kiemelten fontosnak tartom, hogy a csoport mellett járj egyéni terápiába, önismeretbe. Ez tovább segíti a csoporton átdolgozott tartalmak integrációját. Ha lehet módosult tudatállapottal is dolgozó szakembert keress (KIP, imagináció, álommunka), hogy a tudatalatti tartalmaid és átdolgozásra kerülhessenek.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now